Facebook    Twitter
Your Choice Catering Haarlem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Tingietersweg 201
2031 ER Haarlem
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Haarlem

Buffetten voor elke gelegenheid

Met een buffet van Your Choice Catering Haarlem heeft u de juiste culinaire keuze voor iedere gelegenheid. Zelfs onze budgetcategorie is nog altijd van een hoogstaande kwaliteit en allesbehalve standaard. De enige reden dat wij ervoor hebben gekozen om een aantal zogenaamde standaardbuffetten samen te stellen, is om het u iets gemakkelijker te maken in uw keuze voor het juiste buffet. Mocht u een privé feest, zakelijk event of een andere festiviteit willen organiseren dan hebben wij daarvoor vast en zeker het passende buffet!

Buffetten waar u wel twee keer langsloopt

Your Choice Catering Haarlem maakt buffetten die uitnodigen om er vaker dan een keer langs te lopen. Er staat namelijk te veel om in een keer te kunnen proberen en dat is precies de bedoeling! Wat ons betreft mogen de schalen en kommen helemaal schoongeschraapt worden, al zullen we natuurlijk ervoor zorgen dat er ruim voldoende nagevuld wordt.

Buffetkeuze op maat

Onze buffetkeuze is zeer uitgebreid en voor iedere smaak is er iets bij. Onze ingrediënten zijn dagvers en de gerechten worden mooi opgediend en geserveerd door ons personeel. Zo bent u ervan verzekerd dat er tijdens het eten niets fout kan gaan. Laat u verrassen door wat wij voor u hebben geselecteerd en als u wijzigingen wilt aanbrengen of een geheel andere invulling aan uw buffet wilt geven, is dat uiteraard ook mogelijk.

Klik hier op onze buffetpakketten en bepaal uw favoriete buffet zelf:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Your Choice Catering Haarlem houdt van persoonlijk contact en heldere afspraken. Dat geldt ook voor onze financiële overeenkomst. Onverwacht hoge rekeningen krijgt u bij ons niet! Onze buffetten kosten precies wat wij aangeven op onze site, inclusief BTW en schoonmaakkosten. Bovendien leveren wij al onze buffetten samen met servies en bestek; deze zijn ook bij de prijs inbegrepen. Ook om de afhandeling van de vuile vaat en het opruimwerk hoeft u zich niet te bekommeren; dat doen wij namelijk voor u.

Meer weten? Pak de telefoon of stuur ons een contactmail. U krijgt een advies op maat en een offerte waar verder geen verplichtingen aan kleven.

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Wij staan u graag te woord!