Facebook    Twitter
Your Choice Catering Haarlem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Tingietersweg 201
2031 ER Haarlem
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Haarlem - Recepties

Een paar snacks en een glaasje bier is bij lange na niet voldoende om een succes van uw receptie te maken. Dat weten we bij Your Choice Catering Haarlem maar al te goed! Wij regelen uw receptie, of het nu gaat om een privé of een zakelijke aangelegenheid, van begin tot eind. Zo nemen wij u alle rompslomp uit handen en hoeft u niet wakker te liggen van de vraag of alles wel goed zal verlopen.

Recepties privé en zakelijk

Bij uw bedrijfsfeest of uw bruiloft wilt u uiteraard mensen de gelegenheid geven om u te feliciteren. En dat het uw gasten daarbij aan niets mag ontbreken, spreekt vanzelf. Ons cateringassortiment bevat de meest smakelijke borrelarrangementen die u zo klein of zo uitgebreid kunt maken als u zelf wilt. Heeft u daarnaast nog andere party items nodig, dan kunnen we ook die voor u verzorgen. Materialen zoals partytenten, verlichting, styling attributen, u noemt het maar op en wij regelen het voor u. Zowel zakelijke, formele ontvangsten als informele familie recepties, voor elke receptie bent u bij ons aan het juiste adres!

Receptie arrangementen voor iedere gelegenheid

Your Choice Catering Haarlem biedt een aantal standaard receptie arrangementen, diegeschikt zijn voor diverse gelegenheden. Aangezien wij echter als speerpunt het leveren van maatwerk hebben, kunt u ons rustig vragen om af te wijken van de standaardpakketten. Persoonlijk en zo flexibel mogelijk gaan wij uit van uw wensen ten aanzien van de invulling en het budget.

Onze drie receptive arrangementen:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Speciale drankenprijs

Met onze speciale drankenprijs maken we van uw receptie gegarandeerd een doorslaand succes. Het betekent namelijk dat u tijdens uw receptie gedurende drie uur maar € 7,50 per persoon betaalt voor ons Onbeperkt Hollands assortiment. Kijk hier voor de details:

Drankenarrangement        

Receptie - materialen en meer

Onze receptiearrangementen bevatten naast de hapjes en de drankjes ook de benodigde servies- en bestekmaterialen. Heeft u daarbij nog andere party materialen nodig, dan kunt u die bij ons huren tegen een zeer geringe meerprijs. Zo kunt u alles uitbesteden aan één partij en heeft u een beter overzicht van wat er geregeld is en wat het u gaat kosten. Ons materialenoverzicht vindt u hier:

Materialen        

Met Your Choice Catering Haarlem kunt u er rustig van uitgaan dat uw receptie tiptop geregeld en verzorgd is. Bel ons als u meer wilt weten of als u een offerte op maat wenst. U bent tot niets verplicht! Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij verheugen ons op u!