Facebook    Twitter
Your Choice Catering Haarlem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Tingietersweg 201
2031 ER Haarlem
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Haarlem - Private dinners

Pure luxe in uw eigen huis

U heeft vast weleens gefantaseerd over een heerlijk sterrenmenu gewoon in uw eigen huiskamer. Dan hebben we bij Your Choice Catering Haarlem heel goed nieuws: wij maken die droom namelijk waar! Een topdiner geserveerd in uw eetkamer, keuken of op een andere locatie van uw keuze is nu binnen handbereik. Onze chef komt met zijn keukenbrigade naar u toe en bereidt de heerlijkste gerechten zonder dat u daar zelf ook maar iets voor hoeft te doen. Hoe luxe wilt u het hebben?

Genieten van een private dinner

Uw wensen staan centraal bij een private dinner. U kiest zelf de ingrediënten, het aantal gangen, de wijn en alle andere zaken. U heeft nergens omkijken naar, behalve naar uw tafelgenoten. Heeft u een origineel cadeau nodig voor iemand die u na aan het hart ligt? Denk dan eens aan een private dinner als ultiem geschenk. Uw partner, vrienden, gezinsleden of uw zakenrelaties zullen zeer zeker verrast zijn over een dergelijk privé diner. We bespreken alles persoonlijk tot in detail met u, zodat er niets aan het toeval overgelaten wordt. Wij beloven u een spectaculaire culinaire avond die voor iedereen een schot in de roos is!

Menu inpressie        

Ongedwongen streling van de tong

Your Choice Catering Haarlem laat u in de ongedwongen sfeer van uw eigen huis of elders genieten van gerechten die een ware streling voor u tong zijn. Maar omdat uw oog ook wat wil, maken wij nogal wat werk van de omlijsting en de presentatie. Een intieme, romantische sfeer of een ongedwongen vriendschappelijke ambiance, precies zoals u het wilt, zullen wij de aankleding verzorgen.
U hebt de vrijheid om zo te dineren als u dat het prettigst vindt. Geen lastige andere gasten, geen luide muziek (tenzij u dat wilt!), geen felle lichten en geen norse obers. En het mooiste van alles? Wij zorgen niet alleen voor het diner en alles dat erbij komt kijken, maar wij ruimen ook nog achteraf alles netjes op! Uw keuken zal er uitzien alsof er niets gebeurd is. Geweldig, toch? De kok zal u bovendien tijdens het private dinner voorzien van de nodige informatie over wat hij u serveert. U zult zich samen met uw tafelgenoten verheugen over een weergaloze avond die voor herhaling vatbaar is, dat weten wij zeker!

Geen keuken ter plaatse?

Your Choice Catering Haarlem kan ook een private dinner klaarmaken als er geen (complete) keuken ter plaatse aanwezig is. Wij nemen alle spullen in dat geval gewoon mee, net als het serviesgoed, het bestek en de stylingattributen. Bel ons als u zich afvraagt of een private dinner op de locatie van uw keuze mogelijk is!

De prijs van een private dinner

Een private dinner is bij uitstek een sociaal gebeuren. Daar wilt u met een select gezelschap van genieten. Your Choice Catering Haarlem voor ziet van een private dinner voor een groep vanaf acht personen of vanaf een bedrag van € 500,00. In onderling overleg stellen we het menu en het aantal gangen samen, zodat u vooraf exact weet wat een private dinner u zal gaan kosten.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

U legt niet alleen uzelf en uw gasten enorm in de watten met een private dinner, maar u doet er dus ook nog iets goeds mee! Voor meer informatie over deze culinaire top ervaring die 'private dinner' heet, pakt u gewoon de telefoon of vult u ons contactformulier in. Onze prijsopgaven verplichten u tot niets. Wij staan graag voor u klaar!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.