Facebook    Twitter
Your Choice Catering Haarlem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Tingietersweg 201
2031 ER Haarlem
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Haarlem - Bruiloften

Met Your Choice Catering Haarlem zegt ieder bruidspaar graag "Ja, ik wil!" Wij maken van jullie trouwdag namelijk een geweldige belevenis waar jullie met jullie gasten nog heel lang van zullen nagenieten. Trouwen is iets zeer speciaals en iets zeer persoonlijks. Vandaar dat wij elk bruidspaar benaderen als uniek stel met unieke wensen en verzoeken. Jullie grote dag moet ook echt van jullie zijn, van begin tot eind.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Een huwelijksfeest precies zoals jullie dat willen, in jullie eigen stijl en met jullie eigen inbreng, dat is wat Your Choice Catering Haarlem jullie gunt. En daar kunnen jullie dan ook op rekenen!

Bruiloften op maat

Your Choice Catering Haarlem mag zichzelf rustig bruiloftskenner noemen. Wij hebben al ruim twintig jaar ervaring in het organiseren van huwelijksfeesten en trouwpartijen voor bruidsparen met ieder hun eigen stijl en persoonlijkheid. Wij leveren dan ook perfect maatwerk bij een bruiloft. Niet alleen voor wat de catering betreft zijn wij zeer breed toegerust, maar ook alle andere feestelijke zaken kunnen wij voor onze rekening nemen. Partymaterialen, entertainment, styling, receptieconcepten, alles dat voor een bruiloft nodig is, vinden jullie bij ons onder één dak. Zo hoeven jullie allen te genieten van de voorbereidingstijd en de grote dag zelf, zonder dat jullie je af hoeven te vragen of alles wel goed geregeld is. Your Choice Catering Haarlem heeft namelijk alles onder controle, van a tot z!

Van intiem feestje tot spectaculair knalfeest

Onzekerheden en toevalligheden sluiten wij graag zoveel mogelijk uit. Onze mensen gaan vol enthousiasme met en voor jullie aan de slag zodat er geen losse eindjes blijven liggen. Wij benaderen jullie bruiloft persoonlijk en met betrokkenheid, zodat er een huwelijksdag tot stand komt die precies in jullie straatje past. Een klein, intiem feestje of een spectaculair knalfeest? Een grandioze bruiloftslunch met de hele familie? Een walking dinner? Hoe, wat en waar jullie je trouwdag willen vieren bepalen jullie helemaal zelf. We overleggen persoonlijk alles met jullie en jullie eventuele getuigen of ceremoniemeester. De afspraken die we maken leggen we vast in een draaiboek dat voortdurend met jullie kortgesloten wordt. Dat betekent dat jullie nergens van wakker hoeven te liggen omdat alles perfect geregeld wordt volgens afspraak. Wij zeggen niets toe dat we niet waar kunnen maken, dat staat vast!

Bruiloftscatering

De culinaire opties voor jullie trouwdag zijn bij Your Choice Catering Haarlem zeer ruim. Van een sfeervolle lunch voor de naaste familie en vrienden tot en met een overvloedig buffet voor driehonderd gasten en alles dat er tussenin zit is mogelijk. Ook de bruidstaart, de hors-d'oeuvres en allerlei andere culinaire heerlijkheden verzorgen wij voor jullie. Ons walking dinner is een van de meest populaire cateringarrangementen op dit moment. Voor een bruiloft is een walking dinner uitermate geschikt. Het biedt namelijk de voordelen van een heerlijk uitgebreid diner in combinatie met de flexibiliteit van een borrelarrangement. Met andere woorden: rondlopen en mixen in het gezelschap terwijl de meest zalige gerechten geserveerd worden op handige bordjes zonder bestek. Ideaal! Hebben jullie vragen of opmerkingen naar aanleiding van ons huwelijksaanbod? Bel of mail ons dan vandaag nog!

Huwelijksdag van jullie dromen

De huwelijksdag van jullie dromen, dat is wat Your Choice Catering Haarlem jullie biedt. Bruiloften zijn per definitie feesten die zeer intiem en persoonlijk zijn. Je trouwt als het goed is maar één of hooguit twee keer in je leven, dus dan moet alles kloppen. Er zijn niet veel kansen om het over te doen, nietwaar? Met de expertise en ervaring die wij inbrengen en jullie eigen wensen en voorkeuren, maken we samen het totaalplaatje compleet. Jullie trouwen op de manier waarop jullie dat zelf willen, vanaf de plechtigheid tot en met het feest. Tijdens de voorbereiding kunnen jullie alles aan ons overlaten en ook op de grote dag zelf hebben jullie alle tijd om te genieten. Het geeft een gerust gevoel dat wij niets aan het toeval overlaten en de touwtjes steeds stevig in handen hebben. En als jullie besluiten om ons de eer te gunnen om jullie bruiloft te regelen, dan kunnen we jullie alvast het eerste cadeautje geven: een geheel verzorgd diner samen met jullie getuigen. Zo begint de voorpret al meteen goed, toch?

De trouwlocatie

Your Choice Catering Haarlem beschikt over een groot netwerk van leveranciers en wedding planners. Contacten die wij graag inzetten om voor onze klanten de zoektocht naar een locatie zo eenvoudig mogelijk te maken. Bovendien stelt het ons in staat om jullie een zo scherp mogelijke prijs te offreren voor onze diensten. In ons locatie overzicht vinden jullie een heel scala aan plekken die als trouwlocatie kunnen dienen. Het voert echter te ver om alle beschikbare locaties hier op te sommen, dus als jullie willen weten of de locatie van jullie keuze nog beschikbaar is op jullie trouwdatum, dan hoeven jullie alleen maar even contact met ons op te nemen.

En contact opnemen dan kunnen jullie ook bij alle andere vragen. Adviezen, suggesties en prijsopgaven zijn uiteraard vrijblijvend. Bel met het gratis nummer 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Wij zijn klaar voor jullie grote dag!