Facebook    Twitter
Your Choice Catering Haarlem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Tingietersweg 201
2031 ER Haarlem
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Haarlem - Materialen

Een verhuurbedrijf van partymaterialen zijn wij niet, maar dat betekent niet dat u bij Your Choice Catering Haarlem geen materialen kunt huren! Als u bij ons uw feest of uw event onderbrengt, kunt u bij ons alle mogelijke attributen en materialen tegen een zeer schappelijke prijs huren. Afgezien van het serviesgoed en het bestek dat bij ons standaard bij de catering inbegrepen is, kunt u dus ook nog gebruik maken van ons aanbod dat varieert van sfeerverlichting, plantenbakken en geluidsinstallaties tot en met springkussens en partytenten.

Onze extra service aan u

Your Choice Catering Haarlem probeert het u zo gemakkelijk te maken. Wij maken werk van uw feest of uw evenement op elk gebied, ook als het om materialen gaat. Niet allen de hapjes, de drank en het entertainment regelen wij voor u, maar ook de partytenten, geluidsinstallaties en andere attributen. Zo heeft u alles uitbesteed aan één partij en kunt u er rustig van uitgaan dat we niets over het hoofd zien. Bovendien weet u vooraf heel precies welke kosten gemoeid zijn met uw feest. Dat is wel zo duidelijk en overzichtelijk, nietwaar?

Totaalaanbod

Your Choice Catering Haarlem heeft een totaalaanbod als het om catering en styling gaat. Daarin onderscheiden wij ons heel duidelijk van alle andere cateraars. Met flair, enthousiasme en vol overgave storten wij ons in iedere opdracht en we zijn niet van plan om het mes in het varken te laten steken, dat kunnen we u alvast beloven.
Ons oog voor detail en onze vakkundige blik maken we van iedere locatie de ultieme feestlocatie. Van uw bedrijfsloods maken wij een skihut en van uw saaie feestzaal een beachclub, als u dat wilt. We kleden de boel zo aan dat u niet weet wat u ziet! Voor een dansfeest, wijnproeverij, bruiloft of ieder ander feest halen wij alles uit de kast. Laat ons maar weten welke wilde plannen u heeft en we komen er samen gegarandeerd uit!

Open lijnen en duidelijke afspraken

Your Choice Catering Haarlem houdt van duidelijkheid en open lijnen als het om communicatie gaat. Wij hebben slechts één doel en dat is om uw feest tot een onvergetelijke belevenis te maken voor u en al uw gasten. Service en kwaliteit staan daarbij voorop. Maatwerk is wat wij doen en tevreden zijn we niet voordat u dat bent!
Wilt u meer weten over wat wij u allemaal te bieden hebben? Neem dan meteen contact op met ons team. Wij bespreken graag met u welke ideeën u heeft en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, ook daar waar het gaat om materialen.

Voor een impressie van wat er mogelijk is, klikt u op onderstaande link voor de volledige lijst met (ver)huurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)